Кухонна витяжка Teka TL 6310 40474250

Код товару: 40474250
В наявності: 10 шт.
3 392
Безкоштовна доставка для цього товару не передбачено.
Teka
Асортимент виробника Teka включає в себе різні варіанти кухонного обладнання, змішувачів і мийок, які дозволять створити інтер'єр вашої кухні відповідно до смакових уподобань. Teka представляє широкий модельний ряд вбудованої техніки, який є дуже популярним трендом на сьогодні в облаштуванні будинку та побуту, завдяки компактності, простоті у догляді та привабливому зовнішньому вигляду. Виробник пропонує вибір вбудовуваних і настінних витяжок. Всі моделі витяжних приладів Teka всередині влаштовані приблизно однаково. Відрізняються лише конструкцією корпусу та особливостями установки.
Основне завдання - це очищати повітря від запахів, що виникають при приготуванні їжі. На сьогодні це незамінний пристрій на сучасній кухні. З іншого боку, вони регулюють споживання енергії; автоматично вимикаються, коли вологість у приміщенні нормалізується. Можуть працювати в режимі фільтрації та оснащуються високоякісними та екологічно чистими фільтрами. У нашому магазині ви зможете знайти моделі з нержавіючої сталі та скла, які не тільки заощадять простір, а також органічно виглядатимуть у кожному інтер'єрі.. Віддаючи перевагу продукту Teka, ви вибираєте справді німецьку якість. Яку кухонну витяжку вибрати? таких як продуктивність, розміри і зовнішній вигляд конструкції.
Сучасна вбудована кухонна витяжка Teka TL 6310 40474250. Максимальна продуктивність при очищенні забрудненого повітря становить 366 м3/год.. Пристрій видаляє неприємні запахи та інші шкідливі речовини у вентиляційному каналі, проходячи через вугільний фільтр, а потім чисте повітря повертається до приміщення. Витяжка може працювати на 2 швидкостях із підключенням інтенсивного режиму. Прилад оснащений зручними, простими у використанні кнопками управління. Можна вибрати найбільш підходящу швидкість всмоктування та очищення повітря. Крім того, є галогенне підсвічування, яке йде з великою світловою віддачею, при цьому не споживаючи багато електрики.

Чому варто звернутися саме до нас?

У нашому інтернет-магазині ви зможете ознайомитися з найбільш технічними описами фірмових товарів та придбати їх за доступною ціною. Вам обов'язково сподобається те, що потрібно. Ми максимально серйозно підходимо до контролю виконання замовлень та готові виконати будь-яке розумне побажання клієнта. Дану продукцію можна легко замовити онлайн на сайті або за телефоном. Також надаємо можливість самовивезення, доставку по Харкову, відправлення кур'єрською службою для інших міст України протягом 1-2 днів з моменту підтвердження замовлення менеджером.

Основні характеристики:

Гарантія, років: 3
Дисплей: Ні
Кількість швидкостей: 2
Колір: Нержавіюча сталь
Країна виробник: Іспанія
Максимальний рівень шуму, дБ: 56-65
Монтаж: Вбудований
Особливості: Галогенне освітлення, Просте управління, 2-шарові фільтри
Продуктивність (м³/год): 366
Тип: Телескопічна
Управління: Механічне
Ширина, см: 60

Примітки:

* Колір або відтінок товару на фотографії може відрізнятись від реального. Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Сайт не несе відповідальності за зміни, внесені виробником.

Відгуки про Кухонна витяжка Teka TL 6310 40474250

0 / відгуків
Оцінило 0 людей
Доставка по Харкову
  • самовивіз з магазину
  • безкоштовно від 7500 грн (детальніше)
  • сплатити можна готівкою
  • картою VISA або MasterCard
Доставка по Україні
  • від 35 грн (уточнити вартість)
  • від одного до трьох днів
  • сплатити можна готівкою
  • картою VISA або MasterCard
Гарантія
  • офіційна гарантія від виробника
  • обмін/повернення товару протягом 14 днів

Хіт продажів

Дачний Унітаз Пенек
-24% New Year

Дачний Унітаз Пенек

2 599
1 999
Змішувач для ванни Grohe BauEdge 23605000 Змішувач для ванни Grohe BauEdge 23605000
-36% New Year
Ванна VILLEROY&BOCH SQUARO EDGE 12 170*75 см UBQ170SQE2DV-01 Ванна VILLEROY&BOCH SQUARO EDGE 12 170*75 см UBQ170SQE2DV-01
--1% New Year

Покупці, які переглядали цей товар також цікавляться

Нещодавно дивилися