Мікрохвильова піч вбудована Teka MB 620 BI 40584001

Код товару: 40584001
В наявності: 10 шт.
12 432
Безкоштовна доставка для цього товару не передбачено.
Teka
Асортимент виробника Teka включає в себе різні варіанти кухонного обладнання, змішувачів і мийок, які дозволять створити інтер'єр вашої кухні відповідно до смакових уподобань. Представлений широкий модельний ряд вбудованої техніки, який є дуже популярним трендом на сьогодні в облаштуванні будинку та побуту, завдяки компактності, простоті у догляді та привабливому зовнішньому вигляду.
Мікрохвильові печі Teka доповнюють колекцію кухонної техніки. Дизайн зроблений, як і у повнорозмірних духових шаф. Це допомагає облаштувати кухню в одному стилі. Незважаючи на значну кількість пропозицій, вибір пристрою повинен бути зроблений виходячи з функціональності та ступеня затребуваності. У порівнянні з духовою піччю, мікрохвильова піч забезпечує швидке розігрів і приготування, заощаджуючи при цьому енергію.. Для такого приладу використовується спеціальний посуд. Використання фольги або тарілок із позолоченням, як це можливо в духовці, не допускається. Додаткові функції та нагрівальні елементи дають можливість готувати практично будь-яку страву.

Яку мікрохвильову піч обрати? , як вбудовані можливості, тип керування, внутрішній об'єм камери і покриття.. Внутрішнє покриття виготовлене з нержавіючої сталі. Це довговічне покриття, стійке до високих температур. Ідеально підходить для моделей з конвекцією та грилем. Таймер на 90 хвилин нагадає вам про закінчення процесу приготування, а автоматичне відчинення дверцят зробить керування технікою комфортним. Меню прямого доступу робить прилад простим та зручним у використанні. Безпека меблів гарантована системою примусової вентиляції. М'яке розморожування по вазі та часу розширить функціональні можливості печі.

Чому варто звернутися саме до нас?

У нашому інтернет-магазині ви зможете ознайомитися з найбільш технічними описами фірмових товарів та придбати їх за доступною ціною. Вам обов'язково сподобається те, що потрібно. Ми максимально серйозно підходимо до контролю виконання замовлень та готові виконати будь-яке розумне побажання клієнта. Дану продукцію можна легко замовити онлайн на сайті або за телефоном. Також надаємо можливість самовивезення, доставку по Харкову, відправлення кур'єрською службою для інших міст України протягом 1-2 днів з моменту підтвердження замовлення менеджером.

Основні характеристики:

Внутрішнє покриття: Нержавіюча сталь
Гарантія, років: 3
Дисплей: Ні
Кількість рівнів потужності: 5
Колір: Білий
Комплектація: Кабель 110 см + Shuko
Країна виробник: Португалія
Об'єм, л: 20
Потужність мікрохвиль, Вт: 700
Режими приготування (обігріву): 1
Тип: Комбінована
Управління: Механічне
Ширина, см: 59.5

Примітки:

* Колір або відтінок товару на фотографії може відрізнятись від реального. Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Сайт не несе відповідальності за зміни, внесені виробником.

Відгуки про Мікрохвильова піч вбудована Teka MB 620 BI 40584001

0 / відгуків
Оцінило 0 людей
Доставка по Харкову
  • самовивіз з магазину
  • безкоштовно від 7500 грн (детальніше)
  • сплатити можна готівкою
  • картою VISA або MasterCard
Доставка по Україні
  • від 35 грн (уточнити вартість)
  • від одного до трьох днів
  • сплатити можна готівкою
  • картою VISA або MasterCard
Гарантія
  • офіційна гарантія від виробника
  • обмін/повернення товару протягом 14 днів

Хіт продажів

Сполучний профіль Ravak AT білий, E100000021
-31% New Year
Нерухома стінка для душу Ravak Supernova APSS-80 198 Чорний PEARL 940403R211 Нерухома стінка для душу Ravak Supernova APSS-80 198 Чорний PEARL 940403R211
Євідновлення -12% New Year

Покупці, які переглядали цей товар також цікавляться

Нещодавно дивилися