Верхній душ Hansgrohe Raindance E 300 1jet SH, 26238000

Код товару: 26238000
Закінчується: 2 шт.
27 011
За промокодом -22%
Безкоштовна доставка здійснюється на відділення нової пошти за умови повної передоплати.
Hansgrohe

Hansgrohe Raindance - нові відчуття від прийняття душу!

Колекція преміум-класу hansgrohe Raindance Select внесе абсолютно нові відчуття у щоденну рутину прийняття душа. Завдяки їй ви зможете відчути дотик літнього дощу, не виходячи з дому: диски для ручного та верхнього душу мають велику площу (XXL Performance) і огортають все тіло дрібними теплими краплями, схожими на дощові! 

Німецький бренд використовує для виготовлення своєї продукції лише високоякісні та безпечні матеріали, які гарантують тривалий термін безпроблемної служби. А на підтвердження якості на кожен виріб надається безкоштовне гарантійне обслуговування протягом п'яти років.  оснащені кнопкою Select, дають можливість змінювати тип струменя одним дотиком. Під настрій вибирайте бадьорий душ (Rain), спокійний і тихий (RainAir) або масаж водою (RainStream). У комплексі з аерацією AirPower ви отримуєте виняткову якість прийому душу, що не залежить від перепадів тиску в мережі водопостачання. Енергійно потріть форсунки на лійці пальцями - і забруднень як не бувало. верхнім душем Raindance E 300 1jet SH, 26238000. Верхній душ 300 мм забезпечує широкий обхват тіла під час водних процедур. Накипні відкладення на гнучких силіконових форсунках легко видаляються пальцем (QuickClean), щоб забезпечити тривале та безперервне користування продуктом. Елегантні хромовані поверхні та повністю хромований душовий диск роблять дизайн сяючим у будь-якій ванній кімнаті. 


-align: center;"> Технологія hansgrohe AirPower забезпечує комфорт за меншої витрати питної води. Завдяки спеціальному аератору струмінь води збагачується повітрям, стаючи насиченим, об'ємним та легким. Потік не змінюється в залежності від тиску в системі водопостачання та візуально створює відчуття великого тиску. Технологія присутня у таких продуктах hansgrohe як верхні та ручні душі, душові системи та змішувачі для раковини.


Замовляйте обрану модель hansgrohe Raindance в інтернет-магазині “Аквахарків”: доставка можлива до будь-якого населеного пункту України.

Основні характеристики:

Розмір верхнього душу, см: 30
Форма: Прямокутна
Категорія: Верхній душ
Назначення: Для душу
Вид монтажу: Настінний
Матеріал: Латунь / Метал / Пластик (ABS)
Колір: Хром
Комплектація: Верхній душ
Особливості: Хромоване покриття
Країна виробник: Німеччина
Гарантія, років: 5

Примітки:

* Колір або відтінок товару на фотографії може відрізнятись від реального. Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Сайт не несе відповідальності за зміни, внесені виробником.

Відгуки про Верхній душ Hansgrohe Raindance E 300 1jet SH, 26238000

5 / відгуків
Оцінило 6 людей
Доставка по Харкову
  • самовивіз з магазину
  • безкоштовно від 7500 грн (детальніше)
  • сплатити можна готівкою
  • картою VISA або MasterCard
Доставка по Україні
  • від 35 грн (уточнити вартість)
  • від одного до трьох днів
  • сплатити можна готівкою
  • картою VISA або MasterCard
Гарантія
  • офіційна гарантія від виробника
  • обмін/повернення товару протягом 14 днів

Хіт продажів

Змішувач для ванни Grohe BauEdge 23605000 Змішувач для ванни Grohe BauEdge 23605000
-36% New Year

Покупці, які переглядали цей товар також цікавляться

Нещодавно дивилися