Змішувач для раковини Grohe ESSENCE 32628001 L-Size

Код товару: 32628001
В наявності: 10 шт.
9 675
Безкоштовна доставка здійснюється на відділення нової пошти за умови повної передоплати.
Grohe

КОЛЕКЦІЯ GROHE ESSENCE NEW

 Esse nce New - серія  сантехніки від іменитої німецької марки Grohe, яка славиться високоякісними матеріалами, інноваційними технологіями та сучасними методами виробництва.  "vertical-align: inherit;"> відрізняються рухомими аераторами, які дозволяють регулювати діапазон потоку води відповідно до форми раковини.Таким чином комфорт повсякденного використання покращується.

Серія  Essence New підійде для будь-якого інтер'єру, особливо в сучасних ванних кімнатах.  Незвичайна форма у вигляді циліндра приваблює своєю елегантністю. Всі змішувачі  покриті хромовим покриттям StarLight, яке блискуче сяє, і водночас є міцним та довговічним.Вибираючи Grohe Essence New  вибираєте стиль і якість!

Змішувач для раковини Grohe ESSENCE NEW L -Size, 32628001-  его струнка, елегантно вигнута форма чудово відображає сучасні тенденції в дизайні інтер'єру. Щоб заощадити цінні природні ресурси, змішувач оснащений спеціальним аератором EcoJoy®. Завдяки цьому ви зменшите споживання води вдвічі, не втрачаючи продуктивності. Це рішення дозволить вам одночасно дбати про навколишнє середовище та фінанси . При розробці змішувачів Essence інженери GROHE подбали про його довготривалу і безперервну бойній роботі. На доказ цього  керамічна головка SilkMove®, розміщена всередині. Вона забезпечує плавну та легку роботу важеля. Аналогічну досконалість можна знайти в хромованому покритті StarLight®, яке покриває всю поверхню змішувача. StarLight® надає блиску , захищає від подряпин. GROHE Essence - це синтез інноваційних технологій та стильного дизайну.

>

ТЕХНОЛОГІЯ GROHE SILKMOVE®


Керамічні деталі GROHE SilkMove

Тиск та температура води контролюються сучасною керамічною головкою SilkMove®

GROHE SilkMove — Важіль змішувача має керамічні диски, які при зміні температури з гарячої на холодну переміщуються легко і з абсолютною точністю .

Під час цього руху диски блокують воду або дозволяють їй текти.Надійна робота цих деталей впливає на високу якість роботи змішувача. містить мікропори, заповнені мастилом, тому її можна використовувати без технічного обслуговування. GROHE SilkMove® гарантує однакову плавність рухів як у перший день, так і після 20 років.


GROHE SilkMove® гарантує однакову плавність рухів як у перший день, так і після 20 років .

ТЕХНОЛОГІЯ GROHE STARLIGHT®


Технологія GROHE StarLight® гарантує довговічний блискучий глянець продукції, отриманий завдяки бездоганній поверхні, стійкій до вицвітання та матування. Таким чином, поверхні виробів GROHE завжди виглядають як нові - незалежно від того, скільки часу вони вже експлуатуються.Вимоги до якості продукції перевищують галузеві стандарти, і всі етапи виробничого процесу строго контролюються.  padding: 0.1cm 0cm 0.1cm 0.1cm; border-top: 1px solid rgb(255, 255, 255); border-bottom: 1px solid rgb (255, 255, 255); border-left: 1px solid rgb (255, 255, 255); border-right: none;">

Покриття GROHE  StarLight

Твердість покриттів GROHE



Стійкість до подряпин у GROHE


ТЕХНОЛОГІЯ GROHE QUICKFIX®




ТЕХНОЛОГІЯ GROHE AQUAGUIDE®


Вилив оснащений інноваційним аератором AquaGuide® з рухомим наконечником, який відрегулює форму потоку для кожної раковини.







AquaKharkov – інтернет-магазин, який є сертифікованою точкою продажу товарів Грое в Україні, має широкий вибір продукції Grohe з офіційною гарантією та в різних комплектаціях. Ви отримуєте натомість високоякісний продукт німецької компанії Grohe.

Основні характеристики:

Для Раковини (ТИП): Високі
Донний клапан: Є
Розмір: L
Назначення: Для раковини
Вид змішувача: Одноважільний
Вид монтажу: Врізний
Висота пристрою, см: 24.4
Довжина виливу, см: 12.7
Висота виливу, см: 21.1
Вилив: Поворотний
Матеріал: Латунь
Колір: Хром
Комплектація: Донний клапан, Шланги підведення води
Особливості: Обмежувач температури, GROHE EcoJoy® 5.7 л/хв, Регульований аератор, система GROHE QuickFix™ Plus
Країна виробник: Німеччина
Гарантія, років: 5

Примітки:

* Колір або відтінок товару на фотографії може відрізнятись від реального. Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Сайт не несе відповідальності за зміни, внесені виробником.

Відгуки про Змішувач для раковини Grohe ESSENCE 32628001 L-Size

0 / відгуків
Оцінило 0 людей
Доставка по Харкову
  • самовивіз з магазину
  • безкоштовно від 7500 грн (детальніше)
  • сплатити можна готівкою
  • картою VISA або MasterCard
Доставка по Україні
  • від 35 грн (уточнити вартість)
  • від одного до трьох днів
  • сплатити можна готівкою
  • картою VISA або MasterCard
Гарантія
  • офіційна гарантія від виробника
  • обмін/повернення товару протягом 14 днів

Хіт продажів

Ванна VILLEROY&BOCH TARGA STYLE UBA 170FRA2V-01 170/75 см Ванна VILLEROY&BOCH TARGA STYLE UBA 170FRA2V-01 170/75 см
-21% New Year

Покупці, які переглядали цей товар також цікавляться