Верхній душ Grohe Euphoria 260, 26461000

Код товару: 26461000
Нет в наличии
7 290
Grohe

Введіть свою адресу електронної пошти і ми вас оповістимо, коли товар з'явиться в наявності

GROHE - світ досконалих рішень!

GROHE - це глобальний бренд, який прокладає шлях у галузі революційних технологій, що використовуються у ванній кімнаті та кухні. Протягом багатьох років продукти з логотипом GROHE вважаються синонімом високої якості та практичності завдяки використанню інноваційних функцій, що полегшують повсякденне життя користувачів.. Німецький лідер інноваційного підходу до індустрії дизайну інтер'єру може похвалитися численними нагородами та нагородами за дизайн. Його рахунок включає цілих 240 найменувань, які не тільки оцінюють майстерність кожної деталі, але й підтверджують максимальну зручність використання та довговічність окремих предметів.. Продукція орієнтована на сталий розвиток природного середовища, у тому числі на співпрацю з талановитими дизайнерами та інженерами. В результаті продукція GROHE вважаються каноном творчості і створюють тренди. Верхній душ GROHE Euphoria 260 з виходом на стелю додасть вашій ванні абсолютно інший, унікальний вимір! Завдяки інноваційним технологіям GROHE, якими він оснащений, він забезпечить максимальне задоволення від прийняття душу.. Одна з них - GROHE DreamSpray - завдяки їй потік води сповнений і рівномірно розподіляється по кожній з форсунок, а їх силіконове оздоблення зі спеціальним матеріалом SpeedClean дозволяє легко видаляти відкладення накипу.. Просто протріть їх пальцем або вологою ганчіркою, щоб повернути ідеальну прохідність! Також подбали про сприятливий вплив зливового душу на навколишнє середовище. Саме тому він оснащений економічною технологією GROHE EcoJoy. що знижує витрати води до 9,5 л/хв без зниження продуктивності. Тепер ви можете подбати про цінні природні ресурси, скоротивши витрати на виставлення рахунків! Щоб зовнішній вигляд верхнього душу був максимально комфортним, на її поверхню нанесено хромове покриття GROHE StarLight. Гарантує бездоганний зовнішній вигляд, стійкість до пошкоджень та простоту очищення на всі роки експлуатації.. Зробіть свій щоденний душ комфортним - оберіть тропічний душ GROHE Euphoria 260 зі стельовим виходом!. Офіційна гарантія від виробника 5 років. Доставка по Харкову за один день, Швидка доставка по Україні протягом 1-2 днів з моменту оформлення замовлення.

Основні характеристики:

Кількість типів струменів: 3
Розмір верхнього душу, см: 26
Форма: Кругла
Категорія: Верхній душ
Назначення: Для душу
Вид монтажу: До стелі
Матеріал: Метал / Пластик (ABS)
Колір: Хром
Комплектація: Верхній душ, тримач
Особливості: Може використовуватись із проточним водонагрівачем
Країна виробник: Німеччина
Гарантія, років: 5

Примітки:

* Колір або відтінок товару на фотографії може відрізнятись від реального. Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Сайт не несе відповідальності за зміни, внесені виробником.

Відгуки про Верхній душ Grohe Euphoria 260, 26461000

0 / відгуків
Оцінило 0 людей
Доставка по Харкову
  • самовивіз з магазину
  • безкоштовно від 7500 грн (детальніше)
  • сплатити можна готівкою
  • картою VISA або MasterCard
Доставка по Україні
  • від 35 грн (уточнити вартість)
  • від одного до трьох днів
  • сплатити можна готівкою
  • картою VISA або MasterCard
Гарантія
  • офіційна гарантія від виробника
  • обмін/повернення товару протягом 14 днів

Хіт продажів

Дачний Унітаз Пенек
-24% New Year

Дачний Унітаз Пенек

2 599
1 999
Змішувач для ванни Grohe BauEdge 23605000 Змішувач для ванни Grohe BauEdge 23605000
-36% New Year
Ванна VILLEROY&BOCH SQUARO EDGE 12 170*75 см UBQ170SQE2DV-01 Ванна VILLEROY&BOCH SQUARO EDGE 12 170*75 см UBQ170SQE2DV-01
--1% New Year

Покупці, які переглядали цей товар також цікавляться

Нещодавно дивилися