Умивальник накладний без переливу Hansgrohe Xuniva D SmartClean, 550х400 мм, White (61072450)

Код товару: 61072450
Закінчується: 1 шт.
19753
Безкоштовна доставка для цього товару не передбачено.
Hansgrohe

Hansgrohe Xuniva

Раковини Xuniva надають елегантності ванній кімнаті. Відкрийте для себе іконічну геометричну форму та стримані краї. Широкий асортимент форм і варіантів установки пропонує вам правильну модель для всіх вимог. Важливо знати: Xuniva узгоджена з різноманітними іншими продуктами на умивальнику. Усі раковини виготовлені з високоякісної санітарної кераміки і мають властивості відштовхування бруду завдяки опційному глазуру SmartClean.

Те, що робить вашу ванну кімнату особливою: високоякісні, універсальні раковини Xuniva Оживіть свій умивальник! З Xuniva ви можете створити гармонійну ванну кімнату, яка відповідає вашим смакам та уподобанням. Винятковий дизайн дає вам багато свободи, щоб зробити ваш особистий стиль реальністю в ванній кімнаті.Від іконічних форм до різних типів установки та можливих варіантів розташування змішувача: з Xuniva кожна деталь оптимально прослідкована і виглядає чудово. Нова лінійка поєднує в собі дизайн, якість та функціональність. Здійсніть свої бажання і зробіть дизайн-заявку у своїй мрійовій ванній кімнаті.

Раковини Xuniva дозволяють легко створювати вашу мрійову ванну кімнату зі стійкістю. Раковини ідеально пасують до нових підвісних шаф Hansgrohe Xelu Q та консолей для раковин. Чи бажаєте ви розмістити змішувач на кераміці, поєднати його з високим зливом або настінним змішувачем: асортимент завжди пропонує вам правильну раковину Xuniva. Вибір. Чотири основних форми (кругла, овальна, RaceTrack та SoftCube Design), три типи установки (для стільниці, вбудовані та підвісні, з отвором під змішувач і без, завжди з переливом). Комбінація. Завдяки використанню системи ExcellentFit від Hansgrohe, ви легко можете поєднувати раковини Xuniva з ідеально підходящим змішувачем та уникнути бризків і втрати комфорту. Це доповнюється ваніті Hansgrohe Xelu Q. Дзеркала Xarita додають завершальний штрих до загальної естетики з підсилювачем уваги. Легке прибирання. Усі моделі можна додатково придбати з глазур'ю SmartClean. Максимальна якість. З Hansgrohe ви можете бути впевнені, що всі продукти відповідають високим стандартам якості і дизайну.

Зробіть вашу ванну кімнату більш стильною та функціональною, купуючи продукцію Hansgrohe в інтернет-магазині АкваХарків. Наш магазин пропонує широкий вибір сантехніки та аксесуарів від цього відомого німецького бренду. Від змішувачів до душових систем, від умивальників до унітазів - у нас є все необхідне, щоб створити ванну кімнату вашої мрії. купити Hansgrohe в інтернет-магазині АкваХарків - це швидко, зручно і надійно. Ми пропонуємо доставку по всій Україні та гнучку систему оплати, щоб зробити ваше покупки якнайприємнішим та безпечним. Не вагайтеся - обирайте якість та надійність з Hansgrohe в магазині АкваХарків прямо зараз!

Основні характеристики:

Вид виробу: Раковина
Висота, см: 10
Гарантія, років: 5
Глибина, см: 40
Колір: Білий
Комплектація: Інструкція монтажу
Країна виробник: Німеччина
Матеріал: Штучний мармур
Особливості: Глянцева
Отвір під змішувач: Ні
Тип установки: Накладний
Форма раковини: Овальне
Ширина, см: 53

Примітки:

* Колір або відтінок товару на фотографії може відрізнятись від реального. Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Сайт не несе відповідальності за зміни, внесені виробником.

Відгуки про Умивальник накладний без переливу Hansgrohe Xuniva D SmartClean, 550х400 мм, White (61072450)

0 / відгуків
Оцінило 0 людей
Доставка по Харкову
  • самовивіз з магазину
  • безкоштовно від 7500 грн (детальніше)
  • сплатити можна готівкою
  • картою VISA або MasterCard
Доставка по Україні
  • від 35 грн (уточнити вартість)
  • від одного до трьох днів
  • сплатити можна готівкою
  • картою VISA або MasterCard
Гарантія
  • офіційна гарантія від виробника
  • обмін/повернення товару протягом 14 днів

Хіт продажів

Компакт Roca Gap Rimless з кришкою soft-close A34D738000 Компакт Roca Gap Rimless з кришкою soft-close A34D738000
-36% New Year
Ванна VILLEROY&BOCH SQUARO EDGE 12 170*75 см UBQ170SQE2DV-01 Ванна VILLEROY&BOCH SQUARO EDGE 12 170*75 см UBQ170SQE2DV-01
--1% New Year
Душовий піддон RADAWAY Delos A, 100x100, SDA1010-01 Душовий піддон RADAWAY Delos A, 100x100, SDA1010-01
-51% New Year

Ванна Riho Julia 190х90 BA69

24000

Покупці, які переглядали цей товар також цікавляться