Змішувач прихованого монтажу Hansgrohe Novus 71065000

Код товару: 71065000
Закінчується: 8 шт.
5 893
2 688
Безкоштовна доставка здійснюється на відділення нової пошти за умови повної передоплати.
Hansgrohe
Колекція Hansgrohe Novus - втілення енергії води!

Енергічний обтічний дизайн, приваблива ціна та знаменита німецька якість — все це про колекцію hansgrohe Novus. Дані змішувачі якнайкраще підійдуть для облаштування сучасного лаконічного інтер'єру міської квартири або заміського будинку. Novus - це втілення енергії води у всіх її проявах. М'які форми у поєднанні з геометричними лініями створюють якусь стильову нейтральність усієї лінійки hansgrohe Novus: будь-яка модель з легкістю стане частиною як авангардного, так і стриманого дизайн-проекту.. Переконайтеся самі: оформити ванну в єдиному стилі зовсім нескладно! Адже в рамках колекції Novus фахівці німецького бренду розробили моделі змішувачів для умивальника, душу, ванни та біде. Для додаткового комфорту всі змішувачі одноважільні для раковини представлені в чотирьох варіантах висоти виливу (від 70 мм до 240 мм). В асортименті присутні змішувачі на три отвори, а також для настінного монтажу. Для тих, хто хоче облаштувати ванну, в асортименті представлені моделі для зовнішнього та прихованого монтажу.. Це гарантує чимало можливостей втілення індивідуальних рішень щодо оформлення та функціонального наповнення простору.. Безперечною перевагою колекції Хансгрое Новус є те, що вона відмінно комбінується з іншими виробами німецького бренду, у тому числі душами та душовими системами.

Увага до деталей

Унікальність представленого одноважільного змішувача для душу полягає, перш за все, в його функціональності та зручності використання. Виготовлена ​​з високоякісних матеріалів, ця модель підходить для встановлення на стіні, а її універсальний хромований колір та елегантний, але простий стиль чудово впишуться в інтер'єр багатьох ванних кімнат. Це продукт компанії Hansgrohe, одного з лідерів у галузі виробництва сантехніки, відмінними рисами якого є інноваційні рішення та випуск продукції, що забезпечує тривалий термін служби.

AquaKharkov – інтернет-магазин, що має величезний асортимент сантехнічних товарів на будь-який смак і бюджет. На нашому сайті у вас є можливість купити змішувач прихованого монтажу Hansgrohe Novus 71065000. Безкоштовна доставка продукції протягом 1-2 днів у Київ, Харків, Дніпро, Львів, Запоріжжя, Вінницю, Одесу та в будь-яке місто України.

Основні характеристики:

Елементи монтажу: Тільки зовнішня частина
Кількість споживачів, прим.: 1
Наявність термостату: Без термостату
Серія: Novus
Категорія: Без перемикача
Назначення: Для душу
Вид змішувача: Одноважільний
Вид монтажу: Прихований
Висота пристрою, см: 15
Матеріал: Латунь
Колір: Хром
Комплектація: Зовнішня частина
Особливості: Необхідна внутрішня частина (01800180)
Країна виробник: Німеччина
Гарантія, років: 5

Примітки:

* Колір або відтінок товару на фотографії може відрізнятись від реального. Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Сайт не несе відповідальності за зміни, внесені виробником.

Відгуки про Змішувач прихованого монтажу Hansgrohe Novus 71065000

0 / відгуків
Оцінило 0 людей
Доставка по Харкову
  • самовивіз з магазину
  • безкоштовно від 7500 грн (детальніше)
  • сплатити можна готівкою
  • картою VISA або MasterCard
Доставка по Україні
  • від 35 грн (уточнити вартість)
  • від одного до трьох днів
  • сплатити можна готівкою
  • картою VISA або MasterCard
Гарантія
  • офіційна гарантія від виробника
  • обмін/повернення товару протягом 14 днів

Хіт продажів

Дачний Унітаз Пенек
-24% New Year

Дачний Унітаз Пенек

2 599
1 999
Душовий шланг Hansgrohe Comfortflex 160 см 28168000 Душовий шланг Hansgrohe Comfortflex 160 см 28168000
-30% New Year

Покупці, які переглядали цей товар також цікавляться

Нещодавно дивилися