Шланг для душу Hansgrohe Sensoflex 2 м 28134000

Код товару: 28134000
Закінчується: 3 шт.
2 379
За промокодом -22%
Безкоштовна доставка здійснюється на відділення нової пошти за умови повної передоплати.
Hansgrohe

У багатьох ванних кімнатах замість ванни можна знайти душову кабіну. У цьому немає нічого дивного – вона займає набагато менше місця і при цьому повністю функціональна. Однак для зручності використання вона має бути укомплектована відповідними аксесуарами. До них, серед іншого, відноситься душовий шланг. Вироби цього типу, що є на ринку, можуть відрізнятися один від одного за рядом параметрів. До них відносяться, серед іншого, матеріал виготовлення. Hansgrohe Sensoflex. Доступні товари можуть відрізнятися, серед іншого, по довжині. Ви можете вибрати одну з моделей завдовжки 125, 160 та 200 сантиметрів. Варто пам'ятати, що шланг не може бути надто коротким або надто довгим.. Перші можуть завадити комфортній ванні, другі заплутаються, що ускладнить прийняття душу.

Які характеристики душових шлангів Hansgrohe Sensoflex? Тут заслуговує на увагу естетичний зовнішній вигляд з хромованим покриттям. Шланги оснащені спеціальним підшипником, який ефективно запобігає їх перекручуванню.. У них також є захист від перегину. Шланги серії Sensoflex виготовлені із високоякісного металу. Вони ідеально поєднуються з іншими виробами Hansgrohe – змішувачами для душу або душовими куточками.. На кожен із представлених тут продуктів поширюється 5-річна гарантія виробника.

AquaKharkov – інтернет-магазин, що має величезний асортимент сантехнічних товарів на будь-який смак і бюджет. На нашому сайті у вас є можливість купити шланг для душу Hansgrohe Sensoflex 2 м 28134000. Безкоштовна доставка продукції протягом 1-2 днів у Київ, Харків, Дніпро, Львів, Запоріжжя, Вінницю, Одесу та в будь-яке місто України.


Основні характеристики:

Довжина шланга, см: 200
Серія: Sensoflex
Категорія: Душові шланги
Назначення: Для душу
Матеріал: Метал
Колір: Хром
Країна виробник: Німеччина
Гарантія, років: 2

Примітки:

* Колір або відтінок товару на фотографії може відрізнятись від реального. Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Сайт не несе відповідальності за зміни, внесені виробником.

Відгуки про Шланг для душу Hansgrohe Sensoflex 2 м 28134000

0 / відгуків
Оцінило 0 людей
Доставка по Харкову
  • самовивіз з магазину
  • безкоштовно від 7500 грн (детальніше)
  • сплатити можна готівкою
  • картою VISA або MasterCard
Доставка по Україні
  • від 35 грн (уточнити вартість)
  • від одного до трьох днів
  • сплатити можна готівкою
  • картою VISA або MasterCard
Гарантія
  • офіційна гарантія від виробника
  • обмін/повернення товару протягом 14 днів

Хіт продажів

Покупці, які переглядали цей товар також цікавляться

Нещодавно дивилися