PLEON 6 Split SILGRANIT® PuraDur® антрацит 521689

Код товару: 521689
В наявності: 10 шт.
16 470
14 823
Безкоштовна доставка для цього товару не передбачено.

Мийка Blanco – гарант якості

Blanco – лідер світового масштабу у виробництві кухонних змішувачів та мийок. Засноване у 1925 році сімейна справа розвинулася до іменитого бренду, але досі зберігає традиції та принципи того часу. Безперечно, перша асоціація з «німецькою сантехнікою» — надійність і довговічність. Але в сучасному розумінні сантехніка німецького виробництва – це не лише якість матеріалів та виробу, а й продуманий дизайн конкретного пристрою. Мийки Blanco представлені у великій кількості варіантів, різного розміру, дизайну та колірного рішення. Blanco створює шедеври для кухні, і не важливо в якому стилі ваш інтер'єр, задовольняє запити навіть найвибагливіших покупців.

Переваги гранітних мийок Бланко

Кухонна мийка - зона якої користуються найчастіше, тому при покупці варто уважно поставитися до її вибору. Бланко створює вироби, які через тривалий період експлуатації зберігають свою естетичність та первозданний вигляд.

1. Економія часу для очищення.

Авторський композитний матеріал Silgranit PuraDur значно полегшить збирання поверхні кухонної раковини. Вода легко стікає в чашу, крихти і пил залишаються на поверхні. Один рух руки та від забруднення не залишається і сліду. Після користування достатньо протерти ємність, без жодних зусиль. Інші виробники намагаються наблизитись до досконалості мийок Blanco, але жоден з них не зрівняється з виробами Silgranit. Червоне вино, буряк, кава та інші барвники на білій поверхні не залишать плям. Невелика кількість засобу для миття посуду, нанесена на м'яку сторону губки, впорається з будь-якою плямою.



2. Стійкість до механічних пошкоджень.

Каструля, що випадково вислизнула, анітрохи не зашкодить цілісність і поверхню миття. Матеріал зберігає свою міцність навіть після багаторічного використання.



3. Гігієнічність – безпека

Протягом дня з кухонним миттям можуть контактувати молочні продукти, сире м'ясо, овочі та інше. Чи варто переживати? Матеріал Silgranit PuraDur обробляється запатентованим захистом Hygiene+Plus, що наділяє пристрій винятковими брудовідштовхувальними та антибактеріальними властивостями.



4. Зберігає смак їжі

Миття Бланко не виділяє жодних речовин, відповідно залишені на поверхні фрукти або овочі не вберуть сторонніх запахів і не зменшать якість продукту. Абсолютно безпечна для продуктів харчування.



5. Стійкість до кислот

На кухні щодня задіюється безліч кислотовмісних продуктів та хімічних засобів, які проникають у структуру миття та повільно її руйнують. Поверхня композитного миття Бланко дрібнопориста, що забезпечує герметизацію. Ніщо не проникає у структуру матеріалу, зберігаючи його первісні властивості.



6. Бездоганний дизайн

Багато мийок Blanco удостоєно рядом нагород за дизайн. Чіткі контури, солідність, універсальний вибір моделей – характерні риси Бланка. Бархатисто-гладка поверхня приємна на дотик і додає пишності зовнішнього вигляду пристрою.


7. Палітра кольорів

Неможливо не помітити різноманітність кольорів Бланко. Незалежно від інтер'єру в асортименті гранітних мийок Blanco є потрібна! Вона може стати як гармонійним доповненням, так і яскравим акцентом на кухні. Миття на вицвітає і не затирається. Насиченість кольору не зникає через роки. Світлий, темний, яскравий – ви маєте право вирішувати! Вибирайте колір, який радуватиме вас кожен день.


Основні характеристики:

Гарантія, років: 5
Категорія: З дод. чашами
Країна виробник: Німеччина
Мінімальна ширина тумби, см: 60
Ширина чаші, см: 33.7
Крило: Ні
Комплектація: Відвідна арматура з корзинчастим вентилем InFino™ 3 ½“
Глибина чаші, см: 40
Отвір під змішувач: Є
Форма: Прямокутна
Висота чаші, см: 22
Автоматичний злив: Ні
Колір: Антрацит
Розмір миття, см: 61.5х51
Матеріал: Граніт
Тип установки: Врізний у стільницю

Примітки:

* Колір або відтінок товару на фотографії може відрізнятись від реального. Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Сайт не несе відповідальності за зміни, внесені виробником.

Відгуки про PLEON 6 Split SILGRANIT® PuraDur® антрацит 521689

0 / відгуків
Оцінило 0 людей
Доставка по Харкову
  • самовивіз з магазину
  • безкоштовно від 7500 грн (детальніше)
  • сплатити можна готівкою
  • картою VISA або MasterCard
Доставка по Україні
  • від 35 грн (уточнити вартість)
  • від одного до трьох днів
  • сплатити можна готівкою
  • картою VISA або MasterCard
Гарантія
  • офіційна гарантія від виробника
  • обмін/повернення товару протягом 14 днів

Хіт продажів

Компакт Roca Gap Rimless з кришкою soft-close A34D738000 Компакт Roca Gap Rimless з кришкою soft-close A34D738000
-36% New Year
Ванна VILLEROY&BOCH SQUARO EDGE 12 170*75 см UBQ170SQE2DV-01 Ванна VILLEROY&BOCH SQUARO EDGE 12 170*75 см UBQ170SQE2DV-01
--1% New Year
Змішувач для раковини Hansgrohe Logis 100 71100000 Змішувач для раковини Hansgrohe Logis 100 71100000
-12% New Year
Душовий піддон RADAWAY Delos A, 100x100, SDA1010-01 Душовий піддон RADAWAY Delos A, 100x100, SDA1010-01
-51% New Year
Дачний Унітаз Пенек
-24% New Year

Дачний Унітаз Пенек

2 599
1 999
Ванна акрилова BESCO QUADRO 165х75 00000011330 Ванна акрилова BESCO QUADRO 165х75 00000011330
-21% New Year

Покупці, які переглядали цей товар також цікавляться

Нещодавно дивилися