Змішувач кухонний HANSGROHE Logis 260 (71835000)

Код товару: 71835000
Закінчується: 1 шт.
6 735
5 051
Безкоштовна доставка здійснюється на відділення нової пошти за умови повної передоплати.
Hansgrohe
Кухня — активна зона будинку, при її частому використанні важлива надійність та зручність всіх елементів.  Одноважільний змішувач для мийки Logis 260 є ідеальним доповненням до сучасної кухні, завдяки чітким формам та вигинам ручки та базового комплекту. Його блискуча, міцна хромована поверхня легко миється. З точки зору екологічного дизайну та споживання води, Логіс 260 є видатним. : left;"> Завдяки добре спроектованому зазору в 260 мм між зливом і мийкою, цей кран перетворює проміжний простір в зону ComfortZone, полегшуючи роботу на кухні, запобігає розбризкуванню води. Також легше заповнювати ємності. Між іншим, знайти правильну комбінацію крана і кухонної раковини неймовірно легко. center;">Простим у використанні, легко доступним висувним важелем можна керувати донним клапаном. Технологія AirPower автоматично збагачує воду повітрям, створюючи чудове відчуття шкіри. Ви можете відразу відчути це у пухких, ще більш насичених крапельках. Вбудований регульований обмежувач температури гарантує безпеку. Він може запропонувати захист від опіків, що є цінним плюсом, особливо якщо краном користуються діти або люди похилого віку. >
  • Монтаж — врізний 
  • Висота пристрою — 332 мм 
  • Довжина виливу — 145 мм 
  • Висота виливу — 25.5 см Витрата води — 12 л/хв; Клас шуму — I  °, 150° або 360° 
  • Підходить для проточних водонагрівачів 
  • ComfortZone 260 забезпечує простір для більшої свободи пересування 
  • Технології:

    Технологія hansgrohe AirPower обес печує комфорт при меншій витраті питної води. Завдяки спеціальному аератору струмінь води збагачується повітрям, стаючи насиченим, об'ємним та легким. Потік не змінюється в залежності від тиску в системі водопостачання та візуально створює відчуття великого тиску. Технологія присутня в таких продуктах hansgrohe як верхні і ручні душі, душові системи та змішувачі для раковини.

    align: center;">

    З турботою про комфорт клієнтів фахівці бренду hansgrohe розробили технологію ComfortZone. У кожній колекції ми пропонуємо широкий вибір змішувачів, різноманітних за висотою та розміром. За допомогою безкоштовного тесту hansgrohe ComfortZone ви з легкістю зможете зрозуміти, яка висота виливу підійде до вашої раковини. Ми тестуємо наші змішувачі з раковинами різних виробників, щоб ви не відчували незручностей при підборі потрібного виробу у вже продуманий або створений інтер'єр.