Кухонний змішувач Blanco MIDA антрацит 519415

Код товару: 519415
Закінчується: 5 шт.
5 170
Безкоштовна доставка для цього товару не передбачено.
Blanco

Ідеальний змішувач для вашої кухні

Blanco – лідер світового масштабу у виробництві кухонних змішувачів та мийок. Заснована у 1925 році сімейна справа розвинулася до іменитого бренду, але досі зберігає традиції та принципи того часу. Безперечно, перша асоціація з «німецькою сантехнікою» — надійність і довговічність. Але в сучасному розумінні сантехніка німецького виробництва — це не лише якість матеріалів та виробу, а й продуманий дизайн конкретного пристрою.. Змішувачі Blanco представлені у великій кількості варіантів, різного розміру, дизайну та колірного рішення.. Blanco створює шедеври для кухні, і не важливо в якому стилі ваш інтер'єр, задовольняє запити навіть найвибагливіших покупців. змішувач - центр чистоти та порядку в будинку, що виконує свою головну функцію щодня та кожного разу, коли власникам потрібна вода: під час миття рук та посуду, приготування їжі, чищення овочів. Тому при покупці, варто уважно поставитися до його вибору. Бланко створює вироби, які через тривалий період експлуатації зберігають свою естетичність і первозданний вигляд.




1. Економія часу на очищення.

Високоякісний матеріал змішувача значно полегшить прибирання поверхні. Один рух руки та від забруднення не залишається і сліду. Після користування достатньо протерти губкою, без жодних зусиль. Використовуючи правильний метод та якісні засоби догляду, ви отримаєте чудовий блиск на довгий час.






2.Стійкість до механічних пошкоджень.

Каструля, що випадково вислизнула, анітрохи не пошкодить цілісність і поверхню мийки. Матеріал зберігає свою міцність навіть після багаторічного періоду використання.






3. Гігієнічність – безпека



4. Зберігає смак їжі






5. Стійкість до кислот

На кухні щодня ється безліч кислотовмісних продуктів і хімічних засобів, які проникають в структуру змішувача і повільно її руйнують. Поверхня виробу Бланко забезпечує герметизацію. Ніщо не проникає в структуру матеріалу, зберігаючи його первісні властивості. ">



6. Бездоганний дизайн

Багато змішувачів Blanco удостоєно низки нагород за дизайн. Чіткі контури, солідність, універсальний вибір моделей – характерні риси Бланко. Гладка поверхня приємна на дотик і додає пишності зовнішнього вигляду пристрою.



7. Колірова палітра

< Неможливо не помітити різноманіття кольорів Бланко. Незалежно від інтер'єру в асортименті кухонних змішувачів Blanco є потрібна модель! Вона може стати як гармонічним доповненням, так і яскравим акцентом на кухні. Змішувач не затирається. Насиченість кольору не зникає через роки. Світлий чи темний – ви маєте право вирішувати! Вибирайте колір, який радуватиме вас кожен день.


Основні характеристики:

Назначення: Для кухні
Вид змішувача: Одноважільний
Вид монтажу: Врізний
Висота пристрою, см: 32.7
Довжина виливу, см: 18.2
Висота виливу, см: 22
Вилив: Поворотний
Висувний вилив: Ні
Матеріал: Латунь
Колір: Антрацит
Комплектація: Шланги підведення води
Особливості: Керамічний дисковий картридж, Потрібен отвір під змішувач Ø 35 мм
Країна виробник: Німеччина
Гарантія, років: 2

Примітки:

* Колір або відтінок товару на фотографії може відрізнятись від реального. Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Сайт не несе відповідальності за зміни, внесені виробником.

Відгуки про Кухонний змішувач Blanco MIDA антрацит 519415

0 / відгуків
Оцінило 0 людей
Доставка по Харкову
  • самовивіз з магазину
  • безкоштовно від 7500 грн (детальніше)
  • сплатити можна готівкою
  • картою VISA або MasterCard
Доставка по Україні
  • від 35 грн (уточнити вартість)
  • від одного до трьох днів
  • сплатити можна готівкою
  • картою VISA або MasterCard
Гарантія
  • офіційна гарантія від виробника
  • обмін/повернення товару протягом 14 днів

Хіт продажів

Дачний Унітаз Пенек
-24% New Year

Дачний Унітаз Пенек

2 599
1 999
Ванна VILLEROY&BOCH SQUARO EDGE 12 170*75 см UBQ170SQE2DV-01 Ванна VILLEROY&BOCH SQUARO EDGE 12 170*75 см UBQ170SQE2DV-01
--1% New Year
Змішувач для ванни Grohe BauEdge 23605000 Змішувач для ванни Grohe BauEdge 23605000
-36% New Year

Покупці, які переглядали цей товар також цікавляться

Змішувач для раковини Hansgrohe Metropol, 32511000 Змішувач для раковини Hansgrohe Metropol, 32511000
-34% New Year

Нещодавно дивилися