Кухонна мийка Blanco SUPRA 500-U 518205

Код товару: 518205
Закінчується: 5 шт.
7 820
Безкоштовна доставка для цього товару не передбачено.
Blanco

Мийка Blanco – гарант якості

Blanco – лідер світового масштабу у виробництві кухонних змішувачів та мийок. Засноване у 1925 році сімейна справа розвинулася до іменитого бренду, але досі зберігає традиції та принципи того часу. Безперечно, перша асоціація з «німецькою сантехнікою» — надійність і довговічність. Але в сучасному розумінні сантехніка німецького виробництва – це не лише якість матеріалів та виробу, а й продуманий дизайн конкретного пристрою. Мийки Blanco представлені у великій кількості варіантів, різного розміру, дизайну та колірного рішення. Blanco створює шедеври для кухні, і не важливо в якому стилі ваш інтер'єр, задовольняє запити навіть найвибагливіших покупців.

Переваги мийок Бланко з нержавіючої сталі

Кухонна мийка — зона, якою користуються найчастіше, тому при покупці варто уважно поставитися до її вибору. Бланко створює вироби, які через тривалий період експлуатації зберігають свою естетичність та первозданний вигляд.


1. Гігієна понад усе 

Мийка з нержавіючої сталі неймовірно міцна і максимально гігієнічна. У структурі такого матеріалу відсутні пори, що забезпечує захист від накопичення бактерій. Протягом дня з кухонним миттям можуть контактувати молочні продукти, сире м'ясо, овочі та інше. Чи варто переживати? Нержавіюча сталь непроникна - отже після витирання поверхні, наявність шкідливих бактерій виключено. Кухонна раковина з нержавіючої сталі віддає перевагу установці, де гігієна має найвищий пріоритет, наприклад на професійних кухнях.


2. Харчові продукти під захистом

Миття Бланко не виділяє жодних речовин, відповідно залишені на поверхні фрукти або овочі не вберуть сторонніх запахів і не зменшать якість продукту. Абсолютно безпечна для продуктів харчування.


3. Непохитна міцність

Каструля, що випадково вислизнула, анітрохи не зашкодить цілісність і поверхню миття. Матеріал пом'якшує силу удару, що впала в чашу тарілка, з великою ймовірністю залишиться цілою. Нержавіюча сталь - м'який з матеріалів мийок, якщо в неї впаде важка ваза, на поверхні залишиться слід, проте предмет, що впав, буде в порядку.


4. Зносостійкість

На кухні щодня задіюється безліч кислотовмісних продуктів та хімічних засобів, які проникають у структуру миття та повільно її руйнують. Мийка з нержавіючої сталі невразлива, колір та структура не зміняться ніколи. Неагресивно чистячий засіб, нанесений м'якою ганчіркою, потрібно витерти насухо.


5. Легке прибирання

Мийка вам бездоганно служитиме протягом багатьох років. Все, що необхідно – трохи турботи, на регулярній основі. Крім цього виріб не вимагає особливого догляду та безліч зусиль. Бруд і крихти на поверхні не принесуть труднощів - один рух руки, і від плям не залишиться сліду. Як бути із вапняним нальотом? Найчастіше досить протерти мийку вологою ганчіркою. У разі жорсткої води у вашому водопроводі, який залишає більш стійкий наліт, варто вдатися до засобів прямого призначення, що чистять, або задіяти розчин з підручних засобів, а саме змішати 20% оцту з 80% води.


6. Стійкість до світла та температури

Постійна дія сонячних променів не зіпсує мийку Blanco. Гаряча каструля і навіть вилитий у раковину окріп не деформує корпус, не залишить слідів. Пристрій зберігає свій блиск як у день покупки, навіть після тривалого експлуатації.


7. Непідвладна корозії

Всі знають, що сталь під впливом води може заржавіти, проте нержавіюча сталь не схильна до корозії. Одна з головних переваг такого пристрою – самооновлення, яке відбувається завдяки пасивному шару, що відновлюється під впливом кисню.


8. Вища якість сталі

Рано чи пізно на будь-якій сталі утворюються подряпини, проте вона буває різною. Компанія Бланко віддає перевагу найкращим матеріалам, що відповідають високим критеріям оцінювання. У разі виникнення дрібної подряпини, її можна спробувати видалити за допомогою полірувального засобу.

Основні характеристики:

Гарантія, років: 5
Категорія: Прямокутні
Країна виробник: Німеччина
Мінімальна ширина тумби, см: 60
Ширина чаші, см: 50
Крило: Ні
Комплектація: Відвідна арматура з корзинчастим вентилем 3 1/2, набір кріплення
Глибина чаші, см: 40
Отвір під змішувач: Ні
Форма: Прямокутна
Висота чаші, см: 17.5
Автоматичний злив: Ні
Колір: Хром
Розмір миття, см: 53х43
Матеріал: Нержавіюча сталь
Поверхня: Polish
Тип установки: Врізний під стільницю

Примітки:

* Колір або відтінок товару на фотографії може відрізнятись від реального. Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Сайт не несе відповідальності за зміни, внесені виробником.

Відгуки про Кухонна мийка Blanco SUPRA 500-U 518205

0 / відгуків
Оцінило 0 людей
Доставка по Харкову
  • самовивіз з магазину
  • безкоштовно від 7500 грн (детальніше)
  • сплатити можна готівкою
  • картою VISA або MasterCard
Доставка по Україні
  • від 35 грн (уточнити вартість)
  • від одного до трьох днів
  • сплатити можна готівкою
  • картою VISA або MasterCard
Гарантія
  • офіційна гарантія від виробника
  • обмін/повернення товару протягом 14 днів

Хіт продажів

Дачний Унітаз Пенек
-24% New Year

Дачний Унітаз Пенек

2 599
1 999
Ванна VILLEROY&BOCH SQUARO EDGE 12 170*75 см UBQ170SQE2DV-01 Ванна VILLEROY&BOCH SQUARO EDGE 12 170*75 см UBQ170SQE2DV-01
--1% New Year
Ванна акрилова BESCO TALIA 110х70 00000011256 Ванна акрилова BESCO TALIA 110х70 00000011256
-15% New Year
Змішувач для ванни Grohe BauEdge 23605000 Змішувач для ванни Grohe BauEdge 23605000
-36% New Year

Покупці, які переглядали цей товар також цікавляться

Кухонна мийка Lidz D510/200 BLM-14 (LIDZBLM14D510200) Кухонна мийка Lidz D510/200 BLM-14 (LIDZBLM14D510200)
-15% New Year

Нещодавно дивилися