Індукційна варильна поверхня Teka IT 6450 IKNOB 10210182

Код товару: 10210182
В наявності: 10 шт.
33 671
Безкоштовна доставка для цього товару не передбачено.
Teka
Асортимент виробника Teka включає найрізноманітніші варіанти кухонного обладнання, змішувачів і мийок, які дозволять створити інтер'єр вашої кухні відповідно до смакових уподобань.
Teka пропонує широкий модельний ряд вбудованої кухонної техніки, який є дуже популярним трендом на сьогоднішній день в облаштуванні будинку та побуту, завдяки своїй компактності, простоті у догляді та привабливому зовнішньому вигляду. Задавати моду почали варильні поверхні з незвичайними формами та різноманітними видами, що вдало вписуються в інтер'єр кухонного приміщення. Крім того, їх можна встановлювати в будь-якому місці, навіть в іншій стороні від духової шафи.

Варкова панель – улюблениця всіх кулінарів, це вогнище в будинку, яке забезпечує сім'ю їжею. І спочатку необхідно визначитись із вибором типу поверхні. Виробник пропонує такі, як газові, електричні та індукційні.. Ця індукційна плита нового покоління не тільки надихне вас, щоб приготувати фантастичні страви, але й приготує їх ідеально, зберігаючи при цьому оригінальний смак продуктів.. Головною особливістю індукційної панелі є те, що поверхня не залишається гарячою, нагрівається лише дно сковороди або каструлі.. Холодний нагрівач попередить користувача від опіків. І це є показник безпеки. Абсолютно гладка поверхня легко очищається, її зовнішній вигляд не змінюється з часом і прослужить вам довгі роки.. Дизайнери продумали кожну найдрібнішу деталь, використовували матеріали лише найвищої якості.. У такій плиті передбачена функція автоматичного увімкнення/вимкнення з легким керуванням - достатньо зняти або поставити посуд. Варильна панель має 4 зони приготування. З функцій присутня автоматика закипання «iQuick boiling», підтримка тепла «Keep warm», Synchro-синхронізація двох конфорок. ">

Чому варто звернутися саме до нас?

У нашому інтернет-магазині ви зможете ознайомитися з найбільш технічними описами фірмових товарів та придбати їх за доступною ціною. Вам обов'язково сподобається те, що потрібно. Ми максимально серйозно підходимо до контролю виконання замовлень та готові виконати будь-яке розумне побажання клієнта. Дану продукцію можна легко замовити онлайн на сайті або за телефоном. Також надаємо можливість самовивезення, доставку по Харкову, відправлення кур'єрською службою для інших міст України протягом 1-2 днів з моменту підтвердження замовлення менеджером.

Основні характеристики:

Гарантія, років: 3
Кількість конфорок: 4
Колір: Чорний
Комплектація: Варильна індукційна поверхня, Інструкція
Країна виробник: Туреччина
Матеріал поверхні: Склокераміка
Особливості: Програматор часу приготування на кожну зону окремо
Тип нагрівальних елементів: Індукційний
Управління: Сенсорне
Ширина, см: 60.5

Примітки:

* Колір або відтінок товару на фотографії може відрізнятись від реального. Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Сайт не несе відповідальності за зміни, внесені виробником.

Відгуки про Індукційна варильна поверхня Teka IT 6450 IKNOB 10210182

0 / відгуків
Оцінило 0 людей
Доставка по Харкову
  • самовивіз з магазину
  • безкоштовно від 7500 грн (детальніше)
  • сплатити можна готівкою
  • картою VISA або MasterCard
Доставка по Україні
  • від 35 грн (уточнити вартість)
  • від одного до трьох днів
  • сплатити можна готівкою
  • картою VISA або MasterCard
Гарантія
  • офіційна гарантія від виробника
  • обмін/повернення товару протягом 14 днів

Хіт продажів

Ванна Riho Linares 190x90 BT48

23 520