Електрична духова шафа Teka HRB 6400 AT 111010014

Код товару: 111010014
В наявності: 10 шт.
20 247
Безкоштовна доставка для цього товару не передбачено.
Teka
Асортимент виробника Teka включає в себе різні варіанти кухонного обладнання, змішувачів і мийок, які дозволять створити інтер'єр вашої кухні відповідно до смакових уподобань.
Teka представляє широкий модельний ряд вбудованої техніки, який є дуже популярним трендом на сьогодні в облаштуванні будинку та побуту, завдяки компактності, простоті у догляді та привабливому зовнішньому вигляду.
Поряд з побутовою технікою представлений вибір електричних духовок, з якими будете впевнені у незмінно ідеальному результаті приготування їжі.Їх можна встановлювати в будь-якому місці вашої кухні і на потрібній вам висоті.Всі моделі мають найширшу камеру на ринку духових шаф, що створює додаткову зручність.
Незалежно від того, що ви зазвичай готуєте, чи то вечеря на двох, їжа для себе або для великої компанії, - в асортименті бренду знайдеться те, що чудово вам підійде.

Яку духову шафу вибрати?.Це великий набір програм для різних завдань, кілька способів очищення, якими навіть газові печі не оснащені.Якщо у вас велика сім'я або часто запрошуєте гостей, оберіть духовку, яка допоможе вам впоратися з великим приготуванням..Її обсяг вимірюється у літрах.Необхідно визначитись із розмірами.Виміряйте свій простір, тому що для всіх духовок потрібна ширина не менше 60 см, а вимоги до висоти можуть відрізнятися..Висота визначає вибір печі.

Сучасна багатофункціональна духова шафа Teka HRB 6400 AT 111010014 із серії Rustica виконана в чорному кольорі з фурнітурою з латуні.Модель має механічне керування, 9 режимів роботи..За очищення пристрою відповідає технологія HydroClean PRO, яка дозволяє виробляти її за 24 хвилини.Внутрішня поверхня дверей виконана з високоміцного та безпечного скла..

Чому варто звернутися саме до нас?

У нашому інтернет-магазині ви зможете ознайомитися з найбільш технічними описами фірмових товарів та придбати їх за доступною ціною.Вам обов'язково сподобається те, що потрібно.Ми максимально серйозно підходимо до контролю виконання замовлень та готові виконати будь-яке розумне побажання клієнта.Дану продукцію можна легко замовити онлайн на сайті або за телефоном.Також надаємо можливість самовивезення, доставку по Харкову, відправлення кур'єрською службою для інших міст України протягом 1-2 днів з моменту підтвердження замовлення менеджером..

Основні характеристики:

Вид: Однокамерний
Висота, см: 59.5
Гарантія, років: 3
Глибина, см: 53.7
Дисплей: Є
Клас енергоспоживання: А
Колір: Чорний
Комплектація: Глибоке деко (45мм), деко для випікання (225мм), грати
Країна виробник: Іспанія
Об'єм, л: 70
Особливості: Швидкий механічний розігрів, Невідкидний максі-гриль, Рельєфне дно камери з поглибленням для води
Підсвічування: LED
Режими приготування: 9
Управління: Механічне
Ширина, см: 59.5

Примітки:

* Колір або відтінок товару на фотографії може відрізнятись від реального. Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Сайт не несе відповідальності за зміни, внесені виробником.

Відгуки про Електрична духова шафа Teka HRB 6400 AT 111010014

0 / відгуків
Оцінило 0 людей
Доставка по Харкову
  • самовивіз з магазину
  • безкоштовно від 7500 грн (детальніше)
  • сплатити можна готівкою
  • картою VISA або MasterCard
Доставка по Україні
  • від 35 грн (уточнити вартість)
  • від одного до трьох днів
  • сплатити можна готівкою
  • картою VISA або MasterCard
Гарантія
  • офіційна гарантія від виробника
  • обмін/повернення товару протягом 14 днів

Хіт продажів

 Набір змішувачів Grohe Bau Flow UA121624S0  Набір змішувачів Grohe Bau Flow UA121624S0
-12% New Year
Змішувач для ванни Grohe BauEdge 23605000 Змішувач для ванни Grohe BauEdge 23605000
-36% New Year
Дачний Унітаз Пенек
-24% New Year

Дачний Унітаз Пенек

2 599
1 999

Покупці, які переглядали цей товар також цікавляться

Нещодавно дивилися